Vopsele Autolak. Valorile noastre.

Promptitudine

Ne dorim să surprindem plăcut cât mai mulți clienți și să formăm parteneriate de încredere cu cât mai mulți colaboratori.

Flexibilitate

Ne adaptăm condițiilor de pe piață și vă oferim posibilități nenumărate de colaborare, la cele mai bune prețuri.

Seriozitate

Tratăm fiecare client cu respect și îi oferim produse de calitate, consultanță specializată și ajutor atunci când are nevoie.

Vă oferim produse de înaltă calitate, vopsele 2K pe bază de solvent, vopsele pe bază de apă, lacuri și fillere, dar și produse din gama de aerosoli, chituri și abrazive. De asemenea, suntem partenerii dumneavoastră de încredere când aveți nevoie de scule de înaltă calitate destinate utilizării în vopsitoriile auto.

Distribuim

Autolak

Vopsele Autolak, marca noastră înregistrată din 2013, vă prezintă o gamă atent selecționată de vopsele din import pe bază de apa și pe bază de solvent și produse auxiliare de cea mai bună calitate folosite în domeniile tinichigerie-vopsitorie.

General Paint

GPC oferă peste 70000 de culori pe bază de solvent sau pe bază de apă. Produsele General Paint sunt ușor de aplicat și oferă calitate de top.

Turbo (HyMax)

Suntem distribuitori în Romania pentru TURBO (HyMax). TURBO este parte a grupului General Paint, una din companiile cu cea mai rapidă dezvoltare pe sectorul producerii de vopsele și produse destinate finisării auto.

Etalon

Când vine vorba de produse pentru finisări auto de o calitate ireproșabilă la un preț corect, Etalon îndeplinește și depășește toate standardele.

Abrex-System

Abrex-System produce și comercializează materiale abrazive flexibile de peste 25 de ani.  Vopsele Autolak distribuie produse patentate de Abrex-System cum ar fi discurile pentru șlefuire Winner și Twister.

Dynabrade

Datorita investiției continue în cercetare și dezvoltare, DYNABRADE se poate mândri cu cele mai rezistente, durabile și ergonomice scule profesionale pentru șlefuit de pe piață.

Vopselele pe baza de solvent Lechler

LECHSYS de la Lechler este un sistem multifuncțional creat pentru producerea tuturor culorile pastelate si unele culori metalice. Este format din 29 de Coloranți de bază, și 61 de Rășini C (Binder).

PPG Industries – Selemix

Parte a grupului PPG Industries, un jucător important pe piața finisărilor industriale, brand-ul Selemix ofera o gamă largă de produse destinate finisărilor auto.

Mipa

Mipa este o companie germană care a cunoscut în ultimul timp o dezvoltare rapidă pe piața producerii de lacuri și vopsele. Distribuim vopsele auto, lacuri, fillere sau aerosoli marca Mipa.

Quickline

Brandul Quickline, parte a grupului PPG Industries, s-a dezvoltat prin tehnologiile folosite, furnizând o gamă vastă de produse caracterizate prin flexibilitate, ușor de folosit și prin produsele de înaltă calitate și durabilitate.

Soudal

Soudal este 100% companie belgianӑ ȋnfiinṭatӑ ȋn 1966 de Vic Swerts.  A ȋnceput ca o micӑ afacere de familie, devenind rapid unul dintre cei mai mari producӑtori de spume poliuretanice, izolanṭi, adezivi ṣi produse pentru acoperiṣuri.

Rupes

Rupes este o companie italiană ce datează din 1947. Angajamentul companiei față de inovație și calitate a definit-o la nivel mondial ca un producător de referință de echipamente electrice și pneumatice, accesorii și sisteme de aspirare.

Festool

Obiectivul Festool este acela de a le oferi clienţilor din industria auto un portofoliu cuprinzător pentru pentru vopsire şi finisare. Portofoliul cuprinde maşini electrice şi pneumatice premium Festool, dispozitive de aspirare şi pentru spaţiul de lucru, precum un portofoliu de materiale abrazive de primă clasă.

Mirka

Mirka este o companie finlandeză, parte a KWH Group și este unul din liderii mondiali în producerea de abrazive. Mirka distribuie abrazive, unelte si cumpuși pentru lustruire de înaltă calitate, oferind soluții complete în procesul de lustruire.

Pistoale Sata

Companie germană cu o istorie de peste 100 de ani, SATA setează standardul pe piața pistoalelor de vopsit. “Calitatea SATA” înseamnă: fiabilitate, durabilitate și îmbunătățire continuă.

GYS

Creat în 1964, GYS este un grup industrial francez cu 650 de angajați în întreaga lume. Cu un centru de cercetare de vârf, GYS este un actor important în proiectarea și fabricarea echipamentelor de sudare, a încărcătoarelor de baterii și a sistemelor de reparații corporale.

Tecna

TECNA S.p.A., o companie situată în Castelul S. Pietro Terme (BO) – Italia, lucrează în domeniul sudării prin rezistență de la începutul anilor ’70.
În decursul acestor ani a devenit o companie binecunoscută specializată în producția unei game largi de mașini de sudură cu spot și proiecție, enumerate pe scurt în cele ce urmează:

Realizăm orice cod de vopsea la spray pentru a fi la curent cu nevoile și dorințele dumneavoastră și pentru a vă distribui exact produsele de care aveți nevoie. Mai mult decât atât, pentru a fi acolo atunci când aveți nevoie, livrăm produsele noastre oriunde în țară.

Efectuăm comenzi pentru produsele neexistente în stoc și vă putem onora și alte comenzi speciale, în funcție de nevoile dumneavoastră specifice. Suntem flexibili și oferim orice posibilitate de colaborare Livram direct la sediul dumneavoastră prin curier rapid și oferim discounturi și oferte speciale la cantități mari.